Nádherná...a nenechává v lhostejnu...a vůbec!
04.05.2010 22:03:00 | okousaná od světlušek
..pořád bude rychlejší než světlo..
..možná je to energie..které se říká Láska..
..a možná je to substance..z níž je stvořen vesmír..
..a možná..
..je to vše jinak..ale každopádně..
..je to něco..co je zapotřebí se naučit..
..a nejspíš..už v tomto životě.. :-)
03.05.2010 23:26:00 | isisleo
úžasná.........dávám ST za ten proud pocitů, který mnou prošel po přečtení...
02.05.2010 21:11:00 | Verena
Jujda...počkej chvíli...utíkám pro kolečka...ta je na mě trošku těžká!:)
Ale cítím v ní krásno!!!
02.05.2010 20:57:00 | střelkyně1