Pavučina realit
Oči minulých životů vás pozorují,
a říkají si;
„vydrží aspoň tak dlouho jako my?“,
civí ze tmy, kam se propadáte
i VY!
A lákají vás,
odrazují od života…
Bude to lepší… (šeptají)
Bude?
Bude! (hysterický řev trhá nitky snů)
oni vědí…
musí,
měly by…
Kdo taky? (slzy z krve)
Na co se spolehnout?
Čemu věřit?
Když pravda nosí lež…
(nic)
Přečteno 238x
Tipy 11
Poslední tipující: Rootness, Churry, jaňa, Aurelius, 6thSun, FrankieLamprt, Altariel, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)