30.4 - 1.5
Anotace: Příhodnější název nemůže být. Beltine 2010 :0)
Luna zvolna ubývá,
i noci čas se krátí.
Tajemství se odkrývá,
záhy se však ztratí.
Bílé kvítky zapletené
do ohnivých vlasů.
Svíce v kruhu rozsvícené,
jak za dávných časů.
Voda, Vzduch, Země a Oheň.
Na milé si znovu vzpomeň.
Strasti, špínu, všechen kal,
ať spláchne proud a žene dál.
Světlé časy už se blíží,
zahoď všechno, co tě tíží.
Žij jen teď a touto chvílí
s přírodou si naber síly.
Přečteno 342x
Tipy 19
Poslední tipující: kolemjdouci, Joe Vai, PPetrushka, Holis, ilona, Petbab, Isquieasuus, Psavec, strašidýlko-střapatý, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)