Oblékni se
Je chladno
Nevěříš mi
Pořád odmítáš náruč
Zahřeju tě
Tvrdohlavě dupeš
Neposloucháš mě
V očích máš vzdor
Vzpupně pohazuješ hlavou
Fňukáš když odcházím
Fňukáš když jsem s tebou
Chceš utéct do světa
Ale nezapomeň
Nikdy tě nikdo nebude milovat
Víc než já