...to se mi neklepe ruka, ale kvůli tomu,že chumelí mi ,,blbne" připojení na net ;-)
21.12.2005 20:07:00 | no
...když sněží a já jedu z práce, mám strach, že vločky letící z temnoty mě zhypnotizují...je to úplně jiný pocit, než ten, který vyvolává klid tvé básničky...a přitom stačí tak málo...stejný poletující sníh :-)
21.12.2005 20:04:00 | no
...když sněží a já jedu z práce, mám strach, že vločky letící z temnoty mě zhypnotizují...je to úplně jiný pocit, než ten, který vyvolává klid tvé básničky...a přitom stačí tak málo...stejný poletující sníh :-)
21.12.2005 20:04:00 | no