Proč nepíše...
Anotace: Tiskové prohlášení, pro ty, co se ptali...
Venku jaro pádí kolem
a já tady za svým stolem
v monitoru bledém jasu
nad svou hoknou zaseklá su...
Času málo, hodně práce
takže chybí inspirace.
V mezičase (než se strhám docela)
projektuju model kostela...
Přemohla mě materie (hmota)
jako blesk mi vtrhla do života...
V kruhu
shonu,
prachů
strachu
bude konec básníka!
Už mi to nic neříká!
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, 4LJFilip, Jana M., Jožin z Moravy, René Vulkán, aniger, enigman, Dota Slunská, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)