Pochybnosti
Už dlho som na pochybách,
začalo to dávno,
dávno pred novým dňom.
Odhodlanie sa pletie
s kvapkou radosti,
životom vyschnutou.
Moje dno mora
suché, bez života,
dýchajúce smiechom
vietor odnáša s prachom.
Vzduch sa mi smeje,
nebo plače.
V diaľke počuť husle,
je to niečo pre radosť.
Husle stíchnu a
mňa nechávajú samého
na tom suchom mieste.
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Divoženka1, Házté, CULIKATÁ, zelená víla, Mraveneček, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)