nedlužím
Anotace: ... nic ... ani chtíč
Mží
snům nedlužím
v přítmí
hvězd
...
v mezikruží
mosty pálím
chci hřát
v zákoutích
knihy pálíš
zapaluješ
sny
dny
ploužíš
snu poručíš
očím věříš
...
miluješ nadvakrát
není o co stát
se mě dotkni
o led se popálíš
nejsem níž
a ty nejsi výš
...
škoda
je příliš moc
té krásy
v údolí
v moci pozůstalých
v trávě snídat
...
jedné sedmikrásce
je smutno
utrhnu dvě
pro radost
v mých vlasech sluší
jí to míň
umí kvést
s kořeny umí dát
víc
...
kvótu máš svou
stůl
dlaň co klopýtá
mezi tím
raději pletu se
noc si vezmu
...
nezřetelně
ukaž
mi
mžik
...
projdi snem
mým
zatop
buď
odrazem
bez
příčin
...
tiše
Přečteno 451x
Tipy 48
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jedam, Dota Slunská, Kars, ilona, Vanilková Ninja, Lucie Teru, enigman, PrinceznaHeliovýchbalonků, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)