Dům z papíru
Na lístek papíru namaloval jsem dům,
a v něm žiji,
s manželkou Láskou,
se synem Neštěstím,
se sestrou Nadějí
oproštěn od okolního světa.
Hněv a nenávist bloudí v dáli,
za plotem mimo nebezpečí.
V tom domě,
žije ale také moje tchýně,
Smrt de Luxe.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Maranatha
Komentáře (0)