tohle se mi líbí
"Rozbitím vajíčka se skořápkou zlatou
zjistíš, že vylitý obsah není ztrátou.
Jsou-li války hygienou lidského rodu,
světu dobráků přináší jenom škodu."
09.05.2010 23:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Rozbitím vajíčka se skořápkou zlatou
zjistíš, že vylitý obsah není ztrátou.
Jsou-li války hygienou lidského rodu,
světu dobráků přináší jenom škodu.
04.05.2010 08:44:00 | Xebeche
Já rád napíšu i o tom, co se mi nelíbí a mám pocit, že s pýchou to nemá nic společného.
03.05.2010 12:24:00 | Xebeche
Proč píšeš o tom,
po čem, jak říkáš
netoužíš?
Chceš-li říct,
že jsi lepší,
pak díky pýše
ztrácíš přeci.
Zamykáš sám sebe
v posuzování
a v předsudcích kleci.
03.05.2010 12:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba