Právo na život
Anotace: ... kdo nepochopí ....
Život je o tom, že máš právo,
na život, na lásku a na názor,
když druhý dusí, víc než je zdrávo,
je lepší ukázat svůj vzdor...
Buď pochopí a trochu zbrzdí,
nebo si jede stejnou kolejí,
nevšimne si, že stojíš za zdí,
city jsou nedostupnou trofejí...
Kdo nepochopí mlčení,
nechce už hledat kompromis,
za vším jen vidí nařčení,
nemůže čekat dobropis...
Přečteno 348x
Tipy 40
Poslední tipující: Labanda, vodnař, Churry, divoska_jaja, Pevya, Divoženka1, kuskus pruhovaná, Niky88, enigman, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)