Okno života
Anotace: ...když člověk potřebuje sám sebe zmapovat... :-)
jako kapky stékáme po okně života
kličkujeme, narážíme do ostatních,stává se z nás proud
zpomalíme, zrychlíme, kdo je tady porota?
když déšť pomine, nemůžem se hnout
jako kapky průzračné rodíme se v nitru země
stokrát a vždy poprvé promění její teplá náruč náš tvar
ve světě nekonečném, v moři těch kapek dostanu se k tobě a ty ke mě
neomylně rozpoznám tvůj nenápadný lesk, tu duhovou zář
jako kapky teď plujeme vedle sebe
mezi náhlými zmatky měníme svůj směr
ze svých služeb propustilo nás nebe
v objetí tužeb k nám občas promlouvá z vyšších sfér
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: Luca Steavens, Psavec, hašlerka, rezina, labuť, nejsembásník, CULIKATÁ, Maranatha
Komentáře (2)
Komentujících (2)