Anotace: * * * * *
vržou ti klouby, dech se ti úží..?
s mladými trošičku soucitu měj,
jednou to poznají na vlastní kůži
tak zavčas sbal se a nekecej!
:-(
Jiří senior
05.05.2010 20:26:00 | j.c.
Zajímalo by mne, kolik jsem za život zaplatil na přímých i nepřímých daní, na pojištění a dalších poplatcích vybíranými státem a jeho orgány. A taky kolik jsem toho zpětně vybral. Řekli mi, že důchod budu mít velmi malý, pak se opravili, že důchod nedostanu asi žádný, protože odsunou odchod do důchodu tak, aby průměrný člověk se toho nedožil. ST básničce i politikům, oni vždy vědí jak, aby na ně vždy zbylo!
03.05.2010 18:38:00 | Zasr. romantik
to by se mělo tesat*st
03.05.2010 13:47:00 | ROMAN LOHNERT
To máš tedy pravdu a nemusí být starej, stačí když je pesimista... takových je mi líto, protože život se jim uzavře na samou šeď... Rozohnila jsi se hezky :o)
03.05.2010 13:23:00 | labuť