O vílách
O Vílách
Vždy rozhořím se když tu je
Překrásná víla z Metuje
Z hlubokých tůní bezedných
Bylo to krásné jako sen
Řekla mi – tady a hned si vem
Co dostala jsem v peřejích
Ve sklence vína vidím ji
A dřív než se zcela opiji
Slyším i její modrý smích
Tak si jdu raděj zaplavat
Ostatně to mám taky rád
A řekám nechám co je v nich
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Izza, malá slečna, BARBYE, rezina, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)