strašně se mi líbí. Ještě,že jsem si všiml,že tě ostatní komentovali. Jinak bych tě propásl:-(
12.07.2012 16:16:03 | kočkopes
Život je utkaný z jemných nitek, jsi citlivá duše a já vždycky věřím že svitne na lepší zítřek. Ach...žena to má vždycky těžší, posílám mnoho sil.
05.10.2010 17:53:00 | carodejka
Život je utkaný z jemných nitek, jsi citlivá duše a já vždycky věřím že svitne na lepší zítřek. Ach...žena to má vždycky těžší, posílám mnoho sil.
05.10.2010 17:53:00 | carodejka