trošku (jak to říct) přeumělkované. Tím chci říct, že nemusíš např. nepřirozeně přehazovat slovosled... to bývá většinou spíš na škodu. To byla jen taková malá technická konstruktivní kritika.
Jinak rozumím, co chtěl básník říci, a přeju hodně štěstí!
06.05.2010 09:24:00 | La Suneteto
Dobrovolné zatčení :-)
04.05.2010 21:59:00 | Chancer