ŽIVOŽITÍ
Anotace: taková jedna....:-)
*
Zavazuji se slibem
tkaniček od bot
a s rozvážným ano
rozvazuji jazyk své nevěstě,
která se zapletla
do myšlenek ticha
a odvážně jej rozlomila
také svým souhlasem
***
já byl ponořen v blahu
a vaně, která mi byla malá
když rozlilo se v mém těle
štěstí
***
pustil jsem uzdu
fantazii, která
tryskem závodníka
vydobyla si moje
blažené živožití
a vběhla mi do
vesmírné soustavy
mé lidské podstaty
***
mého ega
mého já
*
Přečteno 327x
Tipy 23
Poslední tipující: Sima, Kamil Princ, Elisha, ilona, mamina, Psavec, WAYWARD, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)