Anotace: Nemoc(žloutenka) a tvrdost(prostituce) světa zažraná v květu růže (snad se bude libit:-)
Moc hezké pojetí, je to zase něco nového, pěkně jsi to napsal, je to pravdivé.))
15.05.2010 13:21:00 | carodejka
Mně se to líbí, já jsem totiž perverzní čuňák :-) Ne, vážně, má to myšlenku a podle mě je to dobře napsaný, akorát možná někoho odradí poněkud drsnější forma..ale mně se to líbí ;-)
08.05.2010 21:31:00 | Chancer
hmmm koukam ze se zatim moc neujala...jestly se vam nelibi prosim reknete duvod...a jestly nechapete obsah staci napsat...
03.05.2010 18:37:00 | 4LJFilip