lapač snů
Lapače snů
tužeb nocí i dnů
svědkové bláznivých iluzí
zdobené nachovými kvítky
z křídel nadějí střípky
spřádané z jednorožčích řas
je lapač bolesti plný
realita nesa utrpení
nechte mne prosím snít
ve víru fantazie světa
jenž utvářím v mysli si léta
proč jen se musím probudit
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: brooklyn, James Libustka, Anjesis, aniger, Anura, CULIKATÁ, ewon
Komentáře (3)
Komentujících (3)