Tisíce snů

Tisíce snů

Anotace: při jediné noci...

Tisíce snů, tisíce dlouhých snů,
noc co noc ve spánku spatřívám,
z mnohých snad můry vzejdou,
za přiklonění múzy i ďábelského alkoholu.

V rozervané posteli zcela nahý,
okamžiky utíkání, nemohoucnost popadnout dech,
kdy do kůže své nehty zarývám,
pro bolest, abych věděl, že stále žiji.

Tisíce snů, tisíce nočních můr,
po zavření, co za víčky spatřívám,
místo doteků, polibků a snění,
pouze do stropu, oči dokořán.

Povzbuzen myšlenkou na tvé tělo,
snažím si ho představit,
ale pouze tvůj úsměv stále vidím,
a tvé neuvěřitelné krásné oči…
Autor Láďa, 03.05.2010
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, Psavec, labuť, ziriant, hašlerka, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak to je něco, moc se mi líbí!

03.05.2010 19:42:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí