Pojď pít
Anotace: ...Hmmm,ale proč?
Poslali zprávu
„ucast nutna“
vyhledej klíče
z absolutna.
Neber si auto
ať můžeš pít
promile v krvi
na půl dne mít.
Abys měl náladu
dobře se bavil
narození naše
sklenkou oslavil.
Jakpak mám vysvětlit
že prostě nepiji
že lihem hrdlo
již dlouho neliji.
Přece nemusím
prolít líh hrdlem
raděj jsem stále
ve stavu prdlém.
Nemějte strach
ba ani tušení
a v pátek navečer
nastane vzrušení.
Přečteno 261x
Tipy 16
Poslední tipující: Nút, Maranatha, Elisha, enigman, Izza, labuť, Psavec, Květka Š., kleopatra.sedma, Veru, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)