Anotace: Tuhle básničku vyprovokovala moje kamarádka, když mi vykládala, že není žádný důvod, proč být hrdý na naši republiku. Já na ni hrdá jsem a o víkendu na Vysočině jsem si uvědomila proč :)
to jo, krásou přírody se člověk kochat může, ale jednou se musí zase vrátit zpět do reality a to bohužel bolí, ...
17.05.2010 21:57:00 | CRASH
Každý vlastenec je hrdý na svou zem, ale někdy se musí stydět za své politiky... a já teda čím dál víc...
04.05.2010 08:08:00 | labuť
Moc hezky jsi to napsala ano, naše země je nádherná a jsem moc ráda že i ty to takhle se svými slůvky a srdíčkem umíš vyjádřit, skvělé!))
03.05.2010 21:50:00 | carodejka