Krkavčí hnízda
Anotace: ... život je velmi krátká jízda ...
Bratři, rytíři řádu,
bolesti a smradu,
život není na parádu.
Návnada, proutek, rybu chytí,
a je to na nic, je to v řiti,
slunce však dále hřeje, svítí.
Sliby se mají dodržovat,
pojď se pod má křídla schovat,
do těla supi mohou klovat.
Bez rozdílu, na ostří nože,
schouleni do koutku či u rohože,
sníme svůj sen z úhlu lóže.
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, enigman, labuť, CULIKATÁ, Holis, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)