Ničeho se nelekej
na nic nečekej
zvedni pláštík betmení
ať se lásce zelení
při letu dobře hledej
na krásu moc nedej
srdce už Ti napoví
kde druhé k Tobě hladoví
a víc už Culík nepoví:-))
Přeji podařený let
ať nezklame Tě svět:-)
03.05.2010 21:40:00 | CULIKATÁ