Rozinky
Anotace: Nejraději křičím, když mě nikdo neslyší
Pro zlomek bdělosti
než zakalí se pláčem,
sehraji v tichosti
etudu s rozsévačem.
Sít budem vichřici
a sklidíme jen vánek.
V plátěné čepici
podzimních radovánek
ustelu nevině
hnízdečko z brambor nati.
Přišla jsem ve špíně
čistotu rozsévati.
S chomáčem bodláčí
bujícím v kypré ráně
mnou osud otáčí,
já nepodobna panně
šlukuju z trouby plyn
a křičím odevzdaně
nad hroby mladých kolombínek.
...
Ten štrůdl příště
prosím BEZ ROZINEK.
Přečteno 400x
Tipy 20
Poslední tipující: Rejha, Házté, zenge, aniger, ludmil, divoska_jaja, ilona, Psavec, enigman, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)