Cesta
na cestě
za poznáním
a hledáním
života,
daleko
na cestě
tam,
kde padá nebe
a kde je
ještě krásně,
svým způsobem
chci zůstat,
získat více
naplnit se duševně
něčím, co neznám
naučte mě!
chci pátrat
v mysli lidí
kteří jsou
svým způsobem
šťastní
já se vrátím, Afriko!
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, black-ladybird, Patrik Mališ, borůfkovej shit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)