jen zasvěcení pochopí
Anotace: Labyrint srdce...už Jan věděl jak těžké je putovat tímto světem a co nástrah tu na nás čeká.
Sbírka:
Na cestě
a poutníkem jsem do věčnosti
někdy bloudím jindy cestu ukazuji
před divy tajím dech
někde tam hluboko ukryt ten co volá mě
tady učím se cítit a bolí to mnohdy krutě
dotyky osvícení Všehomíru
jsou lahodné
ale ty pády v ubohost tak bolí
zbývá mi vzít kříž co ukazuje cestu
jen zasvěcení pochopí
Přečteno 435x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Patrik Mališ, ilona, Maro Deives, Veselý Drak, Psavec, enigman, labuť, Mraveneček, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)