Tady mě potěšila CULIKATÁ cácorka-myslí to dobře a já to taky tak vnímám:-)))Což je moc fajn!
29.05.2010 00:40:00 | susana načeva
Jsou věčné. Ale všechny, ty dobré i ty zlé, nás formují a mají svůj význam. I když někdy protestujeme, že smysl mít nemohou. Líbí se mi ta anotace, je tak pravdivá a připomíná, jak důležité je vážit si života.
09.05.2010 20:44:00 | Dota Slunská
Oni nás neopustí..když na ně nezapomeneme. Jsou našimi pomocníky a naší nadějí..dobře, že na to myslíš. Vzpomínky bolí, ale i hřejí, oboje jsou věčné. Nezbavuj se jich, hlavně těch dobrých ;-)
08.05.2010 13:11:00 | Chancer