Listuji ve stránkách modrásku a opět žasnu!Jak se tady báječně píše.
14.05.2010 03:30:00 | Zorenka Ježková
Na koště jsem nasedla
vatru jsem si prohlédla
načerpala diesel
a chytil mě fízl
byl to útok...pranice
pak ho slupla hranice
trošičku jsem zkoprněla
a raději pryč odletěla
přes hluboký tok
ahóóój napřezroooook.)))
11.05.2010 02:23:00 | carodejka