Anotace: ... až po krk vězí ve vzpomínkách ...
Prostě moc hezké!))
Vzpomínky mizí v proudu času,
na tváři sfoukni spadlou řasu,
a přej si život bez bolestí,
tolikrát už jsi dostal pěstí…
06.05.2010 13:19:00 | carodejka
dále piš a třeba bosa,
přiřízni brk z albatrosa
na skleničku nech se zvát
alespoň máš o čem psát
:o)
Jiří senior
05.05.2010 20:29:00 | j.c.
ta je moc krásná už jsem ji četla asi pětkrát a budu se k ní vracet s díky ST
04.05.2010 10:00:00 | Divoženka1