Maličkosti
Baví mě psí zrak, upřený na mě
a baví mě jazyk, visící v tlamě
těší mě pozdrav, ze srdce daný
a úsměv sladký, jak talíř zlatý
plní mě láska, od ženy mé
plní mě knedlík a maso uzené
dojímá mě pláč a také vítězství
výkony nadlidské a národní prvenství.
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, L. Šebestián Borský, Maranatha, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)