A dream come true.
Anotace: Uvědom si, co chceš a všechno je možné.
Zavři už to okno,
co vsává tě zpět,
nadechni se a řekni
pár nesmyslnných vět.
Rázem sněhy pokleknou
a modrá víla
ustrne vstříc tvou
snovou paletou, co slíbila.
Směs vzduchu
a pár bílých kamínků
přehluší tón plechu (o plech).
Staniž se realitou.
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Maranatha, Vanilková Ninja, CULIKATÁ
Komentáře (0)