Vše už je rozebráno
Anotace: ...zas je den pryč a...
V šedivém podvečeru denních vzpomínek
přemýšlím, jestli vůbec bylo ráno,
jakoby hlásilo: vše už je rozebráno
ještě dřív, než řeknem si, co máme dáno.
U svíčky kvapem dohořívá plamínek.
Zas o den víc mě tlačí moje hlava,
nejhorší, když vám někdo rady dává
a netuší, že dané s vámi pěkně mává,
a do mozaiky nezapadá ani kamínek...
V šedivém podvečeru denních vzpomínek.
Přečteno 343x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Patrik Mališ, NikitaNikaT., carodejka, Divoženka1, ziriant, labuť, Psavec, Mbonita, Paulín, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)