Umírání

Umírání

Anotace: proč musí bolet hlavně ty okolo?

Na okraji hvězdných drah
Lidé umírají dnes a denně
Zachvácení touhou žít
Ještě o chvilku dýl
I kdyby ta chvilka trvala minuty
A oni by mohli říct všem
Které mají rádi
Ty věci
Co běžně neříkají na potkání
Ty věci bez kterých nejde žít
Ale nemluví se o nich
Protože jsou křehké ale těžce plynou z pusy
A když dosednou občas po sobě zanechají ruiny nechtění
Jenže pár minut před koncem vašeho světa
Myslíte hlavně na sebe a na to
Jak říct druhým
O své lásce k nim

I kdyby měla pálit prsty
Bořit města
Nebo zaplavovat chodníky špinavým deštěm
Co se snese znenadání
A zanechá lidi bezmocně pár chvil moknout

Škoda jen, že se svět neměří na chvíle
Autor její alter ego, 04.05.2010
Přečteno 352x
Tipy 22
Poslední tipující: Ishtar, lennerka, Fighting Dreamer, Kapka, Nevermind, zelená víla, Patrisha, stmivani.na.lepsi.casy, aniger, Denael, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..potom by sme mohli povedat
ano aj ten nas
zivot
bol plny

chvil

:)

29.06.2010 17:49:00 | lennerka

líbí

Proč myslíš, že se svět neměří na chvíle?

14.05.2010 18:01:00 | Dullsinea

líbí

neměří...prostě tak to je...

05.05.2010 00:34:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel