do kapsy
Anotace: hodně let nazpět...
V kapsičce trenýrek
máš celý svět
špagátek růžový
z papíru květ.
Ještě je na špejli
do drátku vtělenou
střelnice na pouti
poctivě střelenou.
Na prasklou gumu
„zicherku“ malou
aby lid neviděl
zadnici holou.
Posbírej si z dýmu
stříbřené zátky
mládí už zmizelo
nepřijde zpátky.
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: Nút, harmony, Kapka, labuť, Psavec, Květka Š., Maranatha, Sima, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)