Hlavolam
Anotace: Každý ho skládá a rozebírá
Kapky deště padají na její tvář
Záblesk duhy ve večerních novinách
V dlaních borůvkový hrníček a tichý vzkaz
Zná tisíc lží a tisíc krás
Na skleněné louce tančí zas
Vlčí mlha a fotografie,neznají strach
Vzduch voní po kopretinách
S duší černobílou a uvnitř zář
Se strunou ostrou, sladší než máj
Houpe se mu na řasách
Tichý smích,hranice nezná čas
Bosé nohy a duševní nahota
Přichází krystalicky
V blankytném rozpoložení ,skládá hlavolam
A uvnitř sebe odněkud nikam
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Zorenka Ježková, dandelion-meadow, Temeraire, její alter ego, Psavec, enigman, Jan Hrábě, CULIKATÁ, Maranatha
Komentáře (4)
Komentujících (4)