Možná je pozdě
Nažerme se umělé hmoty,
vdechněme mechanickou duši
plyšovým zvířátkům a
sami chtějme být opravdoví
od Matella.
Hledejme smysl a
dělejme vše pro to,
abychom ho ztratili.
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Rootness, ilona, Maranatha
Komentáře (1)
Komentujících (1)