Anotace: Z nudy...
Chceš-li tančit mezi vlkodlaky,
tak jen vystup do hor nad ty mraky.
Příjdi ve svém oblečení bílém,
krev vinikne jako politá bys byla vínem.
A když nechceš přidati se k nám,
pak už jen svobodu ve smrti pro tě mám.
Tak rozhodni se smělá ženo zarmoucená,
koukám smutně jak tvá duše je uvězněná.
Nabízím ti tedy svobodu na místo věčnosti,
roztrhána však budeš v ukrutné bolesti.
Chceš-li vskutku tančit mezi vlkodlaky,
tak jen vystup do hor nad ty mraky.
17.05.2010 13:13:00 | RešHeNúnHe
Kousnití vašeho tiše se zříkám
avšak spolčnost vaši neodmítám
V kopcích kde je příroda stále pánem
uprostřed smečky vlčí chci procházet se ránem
V kožichu vlčím ukrát svou tvář
pospolu s přáteli vítat jitřní zář
V bílou oděna, na tváři zlato
tančit mezi vlky, stálo by zato
Tam kam již nevede jediná z cest
chytneš mou ruku a budes mne vest?
13.05.2010 14:53:00 | Anděl-bez-křídel