Terezčino dilema
Terezčino dilema
Jedna noha do nohávu
Druhá noha taky tam
Ruce strčím do rukávů
Ale hlavu? Kam tu dám?
Jedna lžička za tatínka
A ty další moje jsou
O hlavě však nikde zmínka
Mě snad z toho odnesou
Tak se trápím, kudy na ní
Na cos mi ji Pane spích?
Máma jí má stále v dlaních
A táta zas v oblacích
A tak strčím pod čepici
Co mi z hlavy pramení
Myšlenky a bujnou kštici
Symboly a znamení
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Divoženka1, Kara Lee Exl, Květka Š., NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)