Něco
To něco, je z louky snů,
ten nejkrásnější květ
prožitky našich dnů
snad za tisíce let
To něco, je zahrada lásky,
co nikdy neuvadne
voňavé, skvostné krásky,
jež nikdo neukradne
To něco, je z řeky upřímnosti,
co půlí lidské duše
topící se v neblahosti
osudů plná nůše….
Vydej se s tou nůší k té řece
a cestou kolem zahrady
i když znavená, vyčerpaná
to něco najdeš…
budem to já a TY!
Přečteno 708x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)