ŠTAMGAST
Anotace: ..................................
***
Típeš slova v popelníku
naléváš se nadějí
ze štamgastů divnou kliku
tou jsi si chtěl otevřít
pak jsi vylil nedopité
napsal báseň na účet
zavřel vrátka vnitřní klikou
probudil ses na oběd
nikde noha natož živá
postel o tři metry dál
vysoukal sis rukáv rána
z lístku jsi si verše psal
Lásko zašlá
proč si pošla
proč sis pošla o dům dál
***
Přečteno 289x
Tipy 59
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Spadlá z nebe, Zbunik, a_tao, poustevník Jirka, Holis, Patrik Mališ, Skywalker, Aťan, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)