Anotace: vzniklo z komentáře . . .
Kdyby bylo pořád
jenom hezky,
nebo jenom špatně,
tak by to byla nejspíš nuda.
****
A kdo ví, jestli
i to vstupování
a vystupování
z koloběhu sinusoid
se pořád
v cyklech neopakuje?
**st
05.05.2010 10:43:00 | ROMAN LOHNERT