Já&Ty
Anotace: obyčejný vtipný výmysl v hodině ve škole:) Není to opravdu nic světoborného:D
Můj stín letí po stěně,
tvůj klín zasedlo štěně,
já spěchám k tobě, lásko,
ty umučíš mě, krásko,
my se prostě máme rádi,
oni, moji kamarádi,
postrádají maličkost mou,
a nemaj rádi postavu tvou.
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Labanda
Komentáře (0)