Anotace: ..
:o) Oh,tak na lepší časy...připijím slívkou!Zajíčku..nezoufej...určitě zas bude HEJ :o)))
08.05.2010 00:36:00 | Patrik Mališ
díky,však mám pocit že černobílý svět už zůstane:)ale naději nevzdávám:)
06.05.2010 13:46:00 | zajicek.vjamce
Nezoufej, když se oplácí zlo zlem...je to vždycky špatné, někdy je moudřejší mlčet i to je dobrá odpověď.)) Zase bude dobře, svět není jenom černobílej. Mávám ti na pozdrav a drž se.))
06.05.2010 13:33:00 | carodejka