OSLAVOVAT SVĚT

OSLAVOVAT SVĚT

Anotace: písňový text

OSLAVOVAT SVĚT

I.
Jsou chvíle, které nezapomenu
a lidé, které ráda uvidím.
Jsou přání, které říkám s ozvěnou
a otázky, které ráda bezpředmětně zodpovím.

Jsou stromy, které vždycky rozkvetou
a hladiny, které promění se v led.
Jsou hloupí lidé, co vše popletou,
Tak pojďte se mnou bezpředmětně
oslavovat svět.

R:
Ve chvíli, kdy někteří pláčou,
Druzí mají úsměv na tváři.
Ti první, loučí se s létem,
ti druzí mají předjaří.

Ve chvíli, kdy někteří šetří,
druzí ráčí mince utrácet.
Využijme teď toho bezvětří
a pojďme oslavovat svět…
…oslavovat svět.

II.
Jsou chvíle, které neměli se stát
a lidé, kteří nestojí za řeč.
Jsou přání, které nemají návrat.
A otázky, které u mě zcela vyvolají křeč.

Jsou stromy, které nikdy neplodí
a hladiny, které zarostou v mech.
Snad hloupí lidé se už nerodí,
tak pojďte se mnou oslavovat
tam na druhý břeh.

R:
Ve chvíli, kdy někteří pláčou,
Druzí mají úsměv na tváři.
Ti první, loučí se s létem,
ti druzí mají předjaří.

Ve chvíli, kdy někteří šetří,
druzí ráčí mince utrácet.
Využijme teď toho bezvětří
a pojďme oslavovat svět…
…oslavovat svět.

mezihra

R:
Ve chvíli, kdy někteří pláčou,
Druzí mají úsměv na tváři.
Ti první, loučí se s létem,
ti druzí mají předjaří.

Ve chvíli, kdy někteří šetří,
druzí ráčí mince utrácet.
Využijme teď toho bezvětří
a pojďme oslavovat svět…

….. oslavovat svět…
Autor patrikus, 05.05.2010
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkný! ST.

06.05.2010 10:29:00 | Zasr. romantik

líbí

Moc povedená,líbí.

05.05.2010 14:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel