Letuška
Anotace: milá usměvavá ... má to v popisu práce ... chudinka
Přeji Vám pane bezpečný let
nechcete prosím do sklenky led?
dříve než letadlo vznese se s námi
nechcete slečinko navštívit dámy ?
mladíku ty boty z sedačky dolů
slečinko k rumíku dáte si colu?
chlapečku neběhej není to hřiště
vážnený pane vy letíte příště.
není už místa na tomto letu
budeme z okýnek mávati světu.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, jedam, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)