S propletenými vlasy
Vyryj svá znamení
tisíckrát
na hřbety přílivů
němou radostí zhýralosti
oběžných drah
vzlykající slepoty
pokorného prstokladu
smyslných liníí
zmuchlaných prostěradel
potřísněných zapomenutými sny
tvé hladovějící náruživosti
v nekončích hlubinách
mého klína
Přečteno 397x
Tipy 49
Poslední tipující: Žqáry, lennerka, jedam, Jana M., P.Z., Patrik Mališ, Zefi, nejsembásník, 6thSun, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)