A za okny jaro
Anotace: Nebo taky: Sólová společnost
Zapínám novodobý chrám
bez kamenného sloupoví
či svatých obrázků,
co zodpoví nejednu otázku
V tichu
každý sám
Neklečí
a nemodlí se na kolenou,
by vyznal se z hříchu
Postačí mít
připojenou síť,
hned upneme k modle oči
a součet hlav předčí
nejeden srocený dav
Statisíce lidských tvorů
v poloze pokřivené svíce,
bez pout, bez mříží
v jediném okamžiku
k monitoru pohlíží
Náhle vypnou elektriku!
Přečteno 336x
Tipy 24
Poslední tipující: Elisha, Sweet KiWi, Zbunik, carodejka, Sima, Dygi, Házté, Bíša, Zorenka Ježková, nejsembásník, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)