Anotace: .......
Lucko, musím napsat že jsem tě poznala velmi ráda osobně, vyzařovala s tebe láska, klid a pohoda stejně tak, jako ze tvých moc hezkých básní.))
11.05.2010 13:02:00 | carodejka
Ach,ty se čteš tak moc báječně.Lucinko,píšete moc parádně!Tak nějako...srdíčkem!!!
08.05.2010 02:05:00 | Patrik Mališ
Vítěz, co odchází středem...
Je ale v takovémto boji vůbec vítězů? Případně, čím je to vítězství vykoupeno (?)
Ale určitě stálo za to, protože o vítězství se bojuje!!! I když to nesmírně bolí.
05.05.2010 23:51:00 | Špáďa