Malenka princi
Anotace: 4. 5. 2010, Evesham
Zahlédla jsem tě v křídle
vyplašeného kačera.
Nízko nad špinavou vodou.
Držel ses perutí a
bláznivě ses smál a
kačer polekaně káchal.
A čím víc ses smál,
tím víc káchal,
a kolem tvých uší zpíval
vítr za falešného
doprovodu slizkých žab.
A moje srdce chtělo letět s tebou.
Prosím, nenech mě provdat se za krtka!
Nemař mou krásu a mládí a touhy
roky ztrávenými v zatuchlé
temnotě krtčí nory.
Přála bych si šaty
z okvětního plátku tulipánu.
Přála bych si tebe, bláznivého.
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Patrik Mališ
Komentáře (1)
Komentujících (1)